BilimselHaberleri

SÜPER KÖPEKLER FİLMİ VİZYONDA

Sevimli bir köpek ailesinin çeşitli maceralarının anlatıldığı aile animasyon filmi Süper Köpekler vizyona girdi. Dünyanın en büyük film yapım şirketlerinden biri olan CTB filmin yapımını üstlendiği ve distribütörlüğü Esla Film tarafından sağlanan çocuk aile animasyon türündeki filmin Türkiye dağıtımını ise kurulduğu günden beri adından söz ettirip Türkiye'nin en büyük dağıtım şirketlerinden biri haline gelen A90 Pictures üstleniyor.

Süper Köpekler, bir grup sevimli köpeğin komik ve macera dolu hikayelerini konu ederken, Büyük abi Cino, bir bilim insanının gözüne girmek için çabalar.

Lisa ve Esila bir dans yarışmasını kazanmanın yolunu arar, Aleks ve Tima’nın futbol konusunda yaşadığı anlaşmazlıktan rahatsız olan Minik Aliş ise onları barıştırmak için harekete geçecektir.

Süper Köpekler'in devam filmi olan Süper Köpekler 2 filmi ise 16 ağustos 2024 tarihinde vizyonda olacak.

bilim, araştırma, teknik, mühendislik, inovasyon, teknolojik ilerleme, matematik, fizik, kimya, biyoloji, astronomi, çevre, teknolojik araçlar, laboratuvar, bilim adamı, araştırmacı, teknoloji transferi, teknik analiz, teknolojik uygulama, teknolojik gelişme, teknolojik araştırma, teknolojik inovasyon, teknolojik ilerleme, teknolojik araçlar, teknik çözümler, teknolojik müdahale, teknolojik çevre, teknolojik çalışmalar, teknolojik araçlar, teknik analiz, teknolojik uygulama, teknolojik gelişme, teknolojik araştırma, teknolojik inovasyon, teknolojik ilerleme

0
Türkiye'nin ilk bilimsel görev yükü 'Radyasyon Ölçer' GUHEM'de sergilenecek

Prof. Dr. Bilge Demirköz, 'Ülkemizin uzay çalışmaları anlamında önemli bir adım attığımızı düşünüyorum. Bu ilk adımın gençlere uzay ve havacılık alanında ilham olmak amacıyla kurulan GUHEM'de sergilenecek olması bizim için de anlamlı olacak.' dedi.

Cinsel Birliktelikten Sonra Oluşan Suçluluk Hissinin Bilimsel İsmi Olan 'Post-coital Disfori' Nedir?

Post-coital disfori diğer adıyla post-coital tristesse, rızaya dayalı cinsel birliktelikten sonra kişinin olumsuz duygular içine girmesi anlamına gelir. Peki bu neden olur?

Omicron Varyantı Hakkında İlk Bilimsel Veriler Geldi: ''Bağışıklıktan Kaçabilme Yeteneği Var''

Güney Afrika'da yürütülen yeni bir araştırma, Omicron varyantı ile ilgili ilk bilimsel verileri ortaya çıkardı. Bilim insanlarına göre varyantın yeniden enfeksiyona neden olma olasılığı diğer varyantlardan 3 kat daha fazla.

İzmir Dişhekimleri Odasından 27’nci Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi #izmir

İzmir Dişhekimleri Odasının düzenlediği uluslararası kongre, 28-31 Ekim tarihleri arasında Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilecek.İzmir Dişhekimleri Odasının geniş katılımla düzenlediği...Devamı için tıklayınız

Malaklı köpekleri bilimsel bir disiplin içinde araştırılacak #aksaray

Türkiye’deki yerli köpek ırklarından birisi olan Aksaray Malaklı Köpeklerinin korunması ve ırkın ıslah çalışmalarının bilimsel bir disiplin içerisinde yapılabilmesi için, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) bünyesinde.

Bilimsel araştırma yapıldı: Havadaki koronavirüs ne kadar sürede bulaşır?

İngiltere'deki Bristol Üniversitesi bilim insanları, gerçekleştirdikleri bilimsel çalışma neticesinde, kovid-19'un solunan havada canlı kalarak ne kadar bulaşıcı olduğunu araştırdı. Bir ilk olduğu ifade...

Sırlarla Dolu Vakaları Çözmenin İlk Adımı: Olay Yeri İnceleme Ekiplerinin Kullandıkları 6 Bilimsel Metot

Adli bir vaka yaşandığı zaman suç mahalline gelen ilk ekiplerden olan olay yeri inceleme ekibi, pek çok farklı yöntem uygulayarak olay anına dair deliller toplar ve olayın nasıl yaşandığını çözmek için gerekli ilk adımı oluştururlar. Olay yeri inceleme ek

Nilüfer’de spor, bilimsel çalışmalarla gelişecek #bursa

Nilüfer Belediyespor Kulübü ile Bursa Uludağ Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Hem sporcular hem de üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen protokole Nilüfer Belediyespor...Devamı için tıklayınız

İki bilimsel araştırma projelerine patent #malatya

Malatya İnönü Üniversitesi’nin iki bilimsel araştırma projelerine patent belgesi verildi.İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi İsmet Yılmaz ve öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi.

Marmarisli öğrencilerden bilimsel icatlar #mugla

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Marmaris’in İçmeler Mahallesinde bulunan Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 'Bilime Sevgi İle Dokunun' sloganı ile gerçekleştirildi. Fuarda öğrencilerin yaptığı değişik.

TÜİK: TÜFE, bilimsel ve teknik özerklik ile bağımsız olarak hesaplanıyor

TÜİK, Tüketici Fiyat Endeksinin (TÜFE) herhangi bir kişi, makam ya da kurumun talep, talimat veya tahminine göre değil, alandan derlenen verilerden sahip olunan bilimsel ve teknik özerklikle bağımsız olarak hesaplandığını bildirdi.

Kadınlar mı Daha Çok Dedikodu Yapar, Yoksa Erkekler mi? İşte Konuyla İlgili Yapılan Bilimsel Araştırmalar ve Sonuçları

Çoğu insan, ‘’dedikodu sevmem’’, ‘’hiç dedikodu yapmam’’ dese de bunun doğru olmadığını hepimiz biliyoruz. Özellikle bizim toplum yapımızın sosyalleşme anlayışında dedikodu çok yaygındır. Aranızda hayatında en az bir kez; kadınların mı, yoksa erkeklerin m

Son dakika gündem: Trabzon'da yeni itfaiye istasyonlarının yeri bilimsel çalışmayla belirlendi

Son dakika haber: Trabzon'da nüfus yoğunluğu, olay istatistikleri ve coğrafi koşullar baz alınarak yapılan araştırmayla, ihtiyaç duyulan yeni itfaiye istasyonlarının yeri belirlendi.

Bu Bilimsel Araştırmaların Sonuçlarını Görünce Et Yemeye Bakış Açınız Tamamen Değişecek

Başlığı görünce yazımızı bir vejetaryen propagandası sanabilirsiniz ancak inanın olay bu değil. Et yemek, vücudumuz için sağlıksız sonuçlar doğurabiliyor, hatta araştırmalardan derlediğimiz bu bilgileri okuyunca et yemeden önce bir kez daha düşüneceksiniz

YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar: "Bilimsel üretkenlik büyük bir önem taşıyor" #bolu

Bolu’da Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği toplantısına katılan Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, “2023 hedeflerimiz çerçevesinde bilimsel üretkenlik büyük bir önem taşıyor” dedi.Bolu’da...Devamı için tıklayınız

Avrupa’nın en büyük sivil bilimsel İslam kütüphanesini kurdu #ankara

Yozgat’ın yetiştirdiği ilim adamlarından Prof. Dr. Hüseyin İlker Çınar, altı dilde Avrupa'nın en büyük “Sivil Bilimsel İslam Kütüphanesi’ni, 50 bin eserlik Türkçe ve Almanca ağırlıklı çok dilli ‘Çocuk.

Bize Ulaşın

Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya

info@bilimselhaber.com.tr

bilimselhaber.com.tr adresinde yer alan haberlerin iktibas edilirken kaynak gösterilmesini bekleriz.
Sitemizde yer alan haberin telif hakları fancycat medya firmasına aittir, kaynak gösterilmeden ve link verilmeden iktibas edilemezler.
Haber Sitesi Bu içeriğin kullanımıyla ilgili yasal yükümlülükler kullanıcıya aittir.